Osnovni podaci

ZadarStan d.o.o. je pionir u provođenju zakonske obveze upravljanja stambenim zgradama na razini čitave Hrvatske, te jedno od najznačajnijih trgovačkih društava koje se bavi upravljanjem zgradama u Zadarskoj županiji. Od njegova utemeljenja 1997. godine ZadarStan d.o.o. je postao pouzdan partner korisnicima kojima pruža usluge visoke kakvoće upravljanja i održavanja svih vrsta zgrada.

Neposredno nakon utemeljenja dodijeljen mu je dio gradskog stambenog fonda na upravljanje, nakon što je između pet tvrtki izabran na natječaju za prinudnog upravitelja. Povjerenje koje mu je ukazano ovim izborom posebna je odgovornost i obveza budući da je većina dodijeljenih stanova smještena u zaštićenoj povijesnoj jezgri grada.

ZadarStan d.o.o. jedan je od osnivača i istaknuti član udruge Upravitelj, krovne strukovne udruge najvećih upravitelja u Republici Hrvatskoj. Udruga danas broji preko 60 članova a okuplja gotovo sve značajnije upravitelje na nacionalnoj razini koji kontinuirano razmjenjuju iskustva o upravljanju i održavanju zgrada.

Oslanjajući se na zakonsku regulativu, ZadarStan d.o.o. je od samog početka gradio svoju prepoznatljivost održavajući visoki standard poslovanja, osobni pristup i profesionalno upravljanje nekretninama, kako bi klijentima pružio garanciju da je njihov objekt investicija u sigurnim rukama.

Uvijek korak ispred, ZadarStan d.o.o. je prvi u Zadarskoj županiji donio uštedu vlasnicima stanova pri obnovi pročelja, uvodeći mogućnost prihoda od reklamnih fasada a u suradnji s Gradom Zadrom, obnovljen je značajan broj fasada u užoj jezgri grada pridonoseći njenom ljepšem izgledu i višoj razini sigurnosti.

ZadarStan d.o.o. upravlja značajnim dijelom stambenog fonda na području Grada Zadra (preko osam tisuća stambenih, poslovnih i apartmanskih jedinica), i na taj način svojim kvalitetnim radom, uz pomoć predstavnika i suvlasnika zgrada kojima upravlja, doprinosi podizanju kvalitete življenja i očuvanju vrijednosti stambenog fonda.