U službi Zadra i njegovih stanovnika!

S ovom vizijom ZadarStan d.o.o. djeluje i razvija se u gradu Zadru, gradu 3000-ljetne povijesti i izuzetno vrijednog kulturnog naslijeđa.

Najviša razina kvalitete i profesionalnosti

U ostvarivanju ove vizije, naša je uloga pomagati razvoju Grada i njegove okolice u području unapređivanja kulture stanovanja.

U održavanju nekretnina poslujemo po principima sigurnosti, trajnosti, funkcionalnosti, privlačnosti, udobnosti i ekoloških vrijednosti objekata, te optimalnih troškova njihova održavanja.

U našim uslugama pružamo najvišu razinu kvalitete i profesionalnosti, promičući partnerski odnos s korisnicima naših usluga i s našim dobavljačima, uz uzajamno poštivanje i uvažavanje, transparentnost, stabilnost i sigurnost u radu.

Pozitivni rezultati poslovanja

Djelujemo tako da neprekidno ostvarujemo pozitivne rezultate poslovanja uz razvoj vlastitih kapaciteta, usluga i sposobnosti, i poštivanje zakonskih propisa, neprekidno nastojeći ostvariti zahtjeve suvlasnika na obostrano zadovoljstvo.

Primjer dobrog upravljanja nekretninama

Naš ugled jednog od najznačajnijeg pružatelja usluga upravljanja nekretninama na ovom području je neupitan, jer prema korisnicima, osim s kvalitetom, nastupamo odgovorno, pouzdano, ljudski i susretljivo, nalazeći za njih povoljnija rješenja u odnosu na konkurenciju.

U svom radu ZadarStan d.o.o. na imovini s kojom upravlja pruža primjer najbolje prakse dobrog upravljanja nekretninama, a svojim djelatnicima osigurava motivirajuću radnu sredinu, informiranost, osobni razvoj i napredovanje, te potiče njihovu kreativnost, timski rad, stručno usavršavanje i komunikativnost.

Sigurnost radnih mjesta

Na taj način ZadarStan slijedi odrednice učeće organizacije i pri tome poštuje obiteljske vrijednosti, vodeći brigu za sigurnost radnih mjesta svojih radnika i potičući ih na razvoj i puno ostvarivanje njihovih osobnih potencijala.